piekeren

MEER ZELFVERTROUWEN   I   MINDER PIEKEREN   I   MINDER TWIJFELEN   I   STERKER IN JE SCHOENEN STAAN

meer zelfvertrouwen    minder piekeren   beter communiceren   gezond eten   gezond gewicht

Werkwijze

“Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten – Confucius”

Bovenstaande zin kenmerkt mij. Ik heb een vriendelijke, rustige en geduldige benadering. Op momenten zal ik directe, confronterende vragen stellen. Dit is nodig om ergens te komen. Altijd zal ik dit op een respectvolle wijze, zonder te oordelen, doen. Ik heb inlevingsvermogen en tegelijkertijd een no nonsens aanpak. Hierdoor kun je in korte tijd grote ontwikkelingen bij mij doormaken.

De eerste intake is gratis. Dan bespreek ik met je wat je vraagstuk is, welke ervaringen je eerder hebt gehad met coaching of therapie, wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht. Vervolgens maak ik een inschatting van de duur van het traject en bijbehorende prijs. Daarna beslis je of je met mij “op pad” wilt. Het beste resultaat krijg je als je het hele traject volgt, maar als je liever losse sessies afneemt, kan dat ook.  

Dus wil je nu eindelijk eens meer op jezelf vertrouwen, je angsten loslaten en sterker in je schoenen staan? Wil je vanaf nu de kwaliteiten van je introverte persoonlijkheid zien, voelen en inzetten met als resultaat dat je in jouw werk en privéleven sprankelt? Neem dan direct contact met me op, ik help je er graag bij.