coachingpraktijk monique

MEER ZELFVERTROUWEN   I   MINDER PIEKEREN   I   MINDER TWIJFELEN   I   STERKER IN JE SCHOENEN STAAN

meer zelfvertrouwen    minder piekeren   beter communiceren   gezond eten   gezond gewicht

Over Monique Visser

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them” – Albert Einstein

Wie ben ik? Monique Visser Randwijk

Mijn naam is Monique Visser. 
Ik ben 50 jaar oud en woon samen met mijn partner in het mooie kleine Randwijk in de Betuwe.

Ik ben persoonlijk coach.  Ik help jonge vrouwen die de kwaliteiten van hun introverte en / of perfectionistische persoonlijkheid meer willen leren zien en benutten, zodat zij al in het begin van hun carrière sprankelen.

Ik heb voor het coachvak gekozen omdat ik zelf als klant heb ervaren wat dit voor je kan betekenen. Je krijgt praktische handvatten, waarmee je beter op jezelf leert te vertrouwen. Twijfel en piekergedachtes kun je makkelijker loslaten. Je leert voelen wanneer je in je kracht staat en zult ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan jezelf ooit voor mogelijk hield. Je kunt écht je eigen geluk vergroten, het begint écht bij jezelf.

“Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren – Mahatma Gandhi”

Mijn verhaal

In mijn loopbaan heb ik verschillende dingen gedaan. Het verder helpen van anderen was altijd mijn drijfveer. Ik heb 13 jaar in de financiële wereld gewerkt, ik heb 6 jaar lang mensen begeleid bij gezond eten en bewegen in mijn eigen Bodystyling-studio en inmiddels ruim 10 jaar werk ik in binnen het sociaal domein. 

In al die jaren heb ik gezien waar mensen van droomden, waar ze vonkjes van in hun ogen kregen. Ik zag ook waar ze zoal mee konden worstelen, wat hen tegen hield om hun doelen te bereiken.

Bij het willen helpen van anderen bleek ik mezelf door de jaren heen vergeten te zijn en een burn-out volgde. Toen ben ik met een coach in aanraking gekomen. En dat bracht de ommekeer in hoe ik tegen situaties aan kijk en hiermee om ga. Ik leerde niet langer “trucjes” die niet bij mij pasten, maar leerde op een juiste manier te handelen, waarbij ik dichter bij mezelf kon blijven. Ik handel nu altijd op een manier die bij míj past. En ik voel me er veel gelukkiger bij!

Dit is wat ik jou ook gun. En ik wil je hier graag bij helpen. Dus wil je ook je eigen geluk maken? Wil je ook weer vonkjes in je ogen hebben? Neem dan contact met me op.

Kwaliteit

Ik streef ernaar om een uitstekende coach te zijn en een bijbehorende kwaliteit te bieden. Daarom heb ik een geaccrediteerde opleiding tot Professioneel coach bij ICM gevolgd (Practitioner niveau).

Door de St!R ben ik ingeschreven als Erkend Coach. St!R is een onafhankelijk register van professioneel begeleiders en checkt of de coach voldoende is gekwalificeerd en gekwalificeerd blijft.

Om de kwaliteit te blijven borgen volg ik regelmatig cursussen en workshops op het vakgebied en neem ik deel aan een intervisiegroep.