18 februari 2019

Hoe kom jij uit je dip?

Geniet jij ook zo van de eerste zonnestralen? Van de eerste krokussen en narcisjes? Ik vind het heerlijk, je ruikt dat de lente in de lucht hangt.

Alweer een aantal jaren geleden was dat anders. Het was ook februari en ik zat thuis met een burn-out. Hoewel het zonnetje scheen, kon ik niet genieten van het mooie weer. Sterker nog, ik had gewoon niet door hoe mooi het op dat moment was. En als ik dan een helder moment had, had ik de energie niet om van die bank af te komen en naar buiten te gaan.

Ik had het geluk dat ik mensen om me heen had, die me een zetje gaven. Die me bewust maakten van het belang me hiertoe te zetten voor mijn herstel. En nog steeds pluk ik hier de vruchten van. Ik geniet volop, maar ook ik ben maar een mens 😬 en heb zo af en toe last van een dip. Het me hiervan op dat moment bewust zijn en mijzelf dan de vraag stellen wat ik nodig heb, helpt me hier snel uit te komen om vervolgens weer te kunnen genieten van wat er is.

Maak jij je ergens zorgen om en wil je ook weer kunnen genieten van de “kleine” dingen? Lukt het even niet alleen? Neem contact met me op, ik help je er graag bij. 
dip

        Coachingpraktijk Monique