5 mei 2019

Hoe je jezelf vrij voelt......

Bevrijdingsdag: de dag waarop wij elk jaar herdenken en vieren dat wij in 1945 bevrijd zijn door de geallieerden. Vrijheid is een groot goed, maar niet vanzelfsprekend. Elk jaar hoor of lees ik verhalen van mensen die gevangen zijn genomen of anderen hebben geholpen bij hun veiligheid door een schuilplaats te bieden.

Wat deze overlevingsverhalen vaak gemeen hebben, is hoe deze mensen hebben vastgehouden aan hun eigen kracht, door hun eigen normen en waarden na te leven, hun vastberadenheid hierin en vaak ook door positief te blijven denken. Kortom: de rode draad in al die verhalen is de enorme mentale kracht van de hoofdpersoon. Ik heb grote bewondering voor deze mensen, die ondanks alles, hun persoonlijke, interne vrijheid hebben weten vast te houden 💪

Nu, in 2019, leven we gelukkig in vrijheid. Ondanks die vrijheid zijn er mensen die het gevoel hebben in het dagelijks leven belemmerd te worden om vrij uit te kunnen zijn wie ze zijn.  Bij mijn coachées blijkt de oorzaak meestal geen externe factor te zijn, maar eigen invullingen. Door hen hierin te coachen, worden ze zich hiervan bewust en kunnen we werken aan het veranderen van die bestaande overtuigingen en gedachten. Ze ervaren vervolgens opluchting en voelen zich vrij in doen en laten.

Wil jij je ook vrij voelen om te zijn wie je bent en wil je hier hulp bij? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.
vrij voelen

        Coachingpraktijk Monique